Tjenester vi tilbyr

Helgeland Maleservice har 35 års erfaring fra faget og spesielt høy kompetanse innen malerfaget. Med 5 malere, 2 gulvleggere, 2 flis/murere, 1 tømrer og 2 i administrasjonen, kan vi tilby et bredt utvalg av tjenester utført med høy kvalitet, og god service.


Maling

Helgeland Maleservice driver med alt innen malerarbeid – utvendig og innvendig! Alle våre malemestere har lang erfaring med maling av trefasader, murfasader med mer, og høy kompetanse innen malerarbeid.

Vi utfører blant annet maling av leiligheter, gulvarbeid, nye hus, kontorer, lagerbygg, skoler, barnehager, kommunale og statlige eiendommer, forsikringsjobber etter brann og vannskader og borettslag.

Gulvlegging

Valg av gulv er viktig for et hjem – ikke bare skal det se bra ut, men det skal også være funksjonelt og passe til rommet det blir lagt i. Vi har ulike varianter av gulv til ulike bruksområder.

Vi tar gjerne på oss oppdraget innen gulvretting og gulvlegging av parkett, laminat og fliser! I tillegg er vi blant de få som utfører industri epoxy i området!

Skadesanering

Vi kan hjelpe deg å ta vare på eller redde hjemmet ditt etter for eksempel brann, vann- eller naturskade. Skadesanering kan ses på som førstehjelp i forbindelse med skader på bygninger og eiendommer.

Snekring

Vi tar gjerne på oss oppdrag innen snekring. Med 3 snekkere kan vi tilby godt utført arbeid med god service – enten du trenger nye møbler eller ny trapp!

Mur og pussearbeid

Vi tar på oss det meste av mur og pussearbeid

Sliping av tregulv og betong

Er gulvet ditt ødelagt?

Man trenger ikke nødvendigvis å bytte ut hele gulvet. Vi gjennomfører sliping av tre- og betonggulv.

Det er forskjellige typer behandlingsmetoder, alt etter hvilket gulv du har.

Sprøytemaling

Til sprøytemaling bruker vi utstyr som sprayer malingen utover overflaten, og gir effektivt et jevnt og fint resultat. Vi utfører sprøytemaling både utendørs og innendørs, samt møbler og innredninger.

Grenging

Vi tilbyr grenging

Utleie av lifter

Helgeland Maleservice har et godt utvalg av lifter til utleie, både tilhengerlifter på opptil 21 m og sakselifter i tre forskjellige størrelser.