Maling

Helgeland Maleservice driver med alt innen malerarbeid – utvendig og innvendig! Alle våre malere har lang erfaring med maling av trefasader, murfasader, gips og generelt høy kompetanse innen malerfaget.

Vi utfører blant annet maling av leiligheter, nye hus, kontorer, lagerbygg, skoler, barnehager, kommunale og statlige eiendommer, forsikringsjobber etter brann og vannskader og borettslag.

Gulvlegging

Valg av gulv er viktig for et hjem – ikke bare skal det se bra ut, men det skal også være funksjonelt og passe til rommet det blir lagt i. Vi har ulike varianter av gulv til ulike bruksområder.

Vi tar på oss oppdraget innen gulvavretting, gulvbelegg, legging av parkett, laminat, teppeflis og fliser! I tillegg er vi blant de få som utfører industri epoxy i området!

Skadesanering

Vi kan hjelpe deg å ta vare på eller redde hjemmet ditt etter for eksempel brann, vann- eller naturskade. Skadesanering kan ses på som førstehjelp i forbindelse med skader på bygninger og eiendommer.

Tapet og strier

Vi tilbyr legging av tapet, strier, våtromsstier mm.

På vårt fargesenter har vi både utstilling av tapeter, og visningsbøker med tapeter.

Sliping av tregulv og betong

Er gulvet ditt ødelagt?

Man trenger ikke nødvendigvis å bytte ut hele gulvet. Vi gjennomfører sliping av tre- og betonggulv.

Det er forskjellige typer behandlingsmetoder, alt etter hvilket gulv du har.

Grenging

Vi tilbyr grenging

Utleie av utstyr

Vi har teppevaskere til utleie på vårt fargesenter.

Utleie av lifter

Helgeland Maleservice har et godt utvalg av lifter til utleie, både tilhengerlifter på opptil 21 m og sakselifter i tre forskjellige størrelser.