Om oss

Helgeland Maleservice AS ble stiftet i 2003 av Melermestrene Roger Aanvik og Bjørn Helge Reitan. De har 35 års erfaring fra faget og har spesielt høy kompetanse innen malerfaget. Selskapet har 5 malere - 2 gulvlegere - 2 flis/murere - 1 tømrer og 2 i administrasjonen. Blant de ansatte har vi 2 som er Malemestre og 4 som har svennebrev

Ræma 1000

Vi tilbyr løsninger i samsvar med kundenes behov og budsjett, både til privat og bedriftskunder. Vårt nedslagsfelt er hele Helgeland og ytre Namdal, men med hovedvekt på Brønnøysund, Sømna, Vega og Bindal.


Vår bedrift er tilsluttet Maler- og byggtapetsermerstrenes Landsforbund - MLF. Dette betyr at du som kunde kan benytte deg av egen klage- og garantiordning dersom du ikke er fornøyd med arbeidet som utføres. Les mer om hvordan garantiordningen sikrer deg som kunde!


Referanser fra større prosjekter det siste året, er blant annet Amfi Havnesentret, Vik Skole, Brønnøysund Videregående skole og Avinor Lufthavn.


Vi driver også med utleie av lifter, dersom dette skulle trenges.


Av tjenester utfører vi alt innen maler arbeid, gulvlegging, parkett, flis legging, industri epoxy, skadesanering, snekring, mur og pussarbeid, sliping av tregulv og betong, sprøytemaling og grenging.Helgeland Malerservice AS

Telefon: 950 69 541

Post og besøksadresse:

Industriveien 40, 8907 Brønnøysund

© 2019 Helgeland Malerservice AS

Webdesign og webutvikling: IKT